Therapeuten

 

Josephine Broeders portret--5288Ik heb me verdiept in diverse alternatieve geneeswijzen. Ayurveda is mijn laatste specialisatie tot nu toe.

Wat ik mooi vind aan Ayurveda is dat het echt een holistische geneeswijze is. Elke lichaamcel is een spiegel van de kosmos. Ook de geest vertaalt zich in het lichaam.

Je kunt Ayurveda heel spiritueel maar ook heel aards uitleggen.

Ayurveda is een leefwijze.

 

Josephine Broeders

 

Op mijn zoektocht naar een betere gezondheid kwam ik in aanraking met de ayurveda. Samen met Josephine ben ik toen begonnen aan verschillende ayurveda opleidingen. Het hoogtepunt was de stage in India, waar we veel leerden over massages en Panchakarma. Een heel leuke en leerzame ervaring. Dit was ook het begin van een mooie samenwerking.

Mijn droom is om nog een keer stage te gaan lopen ergens in Zuid-India. Ook wil ik veel leuke, lieve, unieke mensen behandelen in onze praktijk.

Yolande Aelbrechts

 

Disclaimer

Deze website is met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid samengesteld. Tevens doen wij er alles aan om onze website zo actueel mogelijk te houden. Wij achten ons echter niet verantwoordelijk voor de mogelijke nadelige gevolgen van door ons verstrekte informatie. Vermelde data en/of prijzen zijn vrijblijvend en onder voorbehoud.
%d bloggers liken dit: