Reviews

 

4 Handen massage

shutterstock_154347137

Ik had het nog nooit meegemaakt, dus was ik reuze benieuwd. Ik heb al aardig wat massages ondergaan. Dit was erg bijzonder!

Van Josephine en Yolande heb ik op 20 maart 2013 een ayurvedische massage ontvangen met 4 handen. Dit was een hele bijzondere ervaring. Om door twee mensen tegelijk aangeraakt en gemasseerd te worden. Het meest bijzondere vond ik dat wanneer de handen synchroon gaan (gelijktijdig) over bijv. de benen, dat het dan onmogelijk wordt om te denken. Er gebeurt in de hersenen net zoiets als tijdens diepe meditatie…. De beide hersenhelften synchroniseren (gaan beter samenwerken) gelijktijdig met de aanraking.

Ik kwam heerlijk ontspannen van tafel. Het is een bijzondere massagevorm door twee bijzondere vrouwen! Beide in staat om vanuit het hart te werken en aanwezig te zijn. Dus zeker weer voor herhaling vatbaar!

Enorm bedankt!

Marie-José Thijssen

Disclaimer

Deze website is met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid samengesteld. Tevens doen wij er alles aan om onze website zo actueel mogelijk te houden. Wij achten ons echter niet verantwoordelijk voor de mogelijke nadelige gevolgen van door ons verstrekte informatie. Vermelde data en/of prijzen zijn vrijblijvend en onder voorbehoud.
%d bloggers liken dit: