Shirodhara

shutterstock_72582142

Een Shirodhara is een ayurvedische behandeling van het hoofd waarbij je mentaal helemaal tot rust komt. Bij een Shirodhara lig je helemaal ontspannen op de massagetafel en wordt er met behulp van een speciale Shirodharapot in een continue stroom warme kruidenolie op je voorhoofd (en derde oog) gegoten.

Heb je veel stress? Slaap je slecht? Veel hoofdpijn, geestelijk uitgeput of helemaal geen fut meer?

Tevens ideaal voor nerveuze aandoeningen en sinusitis.

Voor een Shirodhara gebruiken wij overvloedig veel olie omdat het ongeveer een half uur continu over je voorhoofd moet stromen. De olie wordt steeds opgevangen, warm gehouden en opnieuw in de pot gegoten. Voor de behandelaar is het een leuk maar intensief werk. We gebruiken 2 liter olie. Dat maakt het duur maar het voordeel is dat je deze olie zo’n 6-7 x kunt gebruiken. Je krijgt de fles mee naar huis en je brengt deze de volgende keer weer mee.

Disclaimer

Deze website is met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid samengesteld. Tevens doen wij er alles aan om onze website zo actueel mogelijk te houden. Wij achten ons echter niet verantwoordelijk voor de mogelijke nadelige gevolgen van door ons verstrekte informatie. Vermelde data en/of prijzen zijn vrijblijvend en onder voorbehoud.
%d bloggers liken dit: