Cupping

Naast de ayurveda zijn er nog vele andere mogelijkheden om afvalstoffen te verwijderen. Cupping is er één van. Zin om deze behandeling zelf een keer te ervaren? Je bent welkom!

cupping website

Cupping is een methode waarbij gebruik gemaakt wordt van holle glazen bollen. De lucht in de bollen wordt verwarmd waarna de bollen op de huid geplaatst worden. Deze zullen zich dan vacuüm zuigen.
Op deze manier stimuleer je het weefsel plaatselijk door een optimale doorbloeding. Bij cupping worden gifstoffen aan het huidoppervlak gebracht en de doorbloeding in spieren en weefsels wordt sterk verbeterd. Daardoor kan het lichaam de afvalstoffen veel eenvoudiger afvoeren en voel je je erna mentaal en fysiek een stuk fitter.
Ook worden de emoties, die bij de drukpunten horen, los getrild met als gevolg algehele ontspanning.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Disclaimer

Deze website is met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid samengesteld. Tevens doen wij er alles aan om onze website zo actueel mogelijk te houden. Wij achten ons echter niet verantwoordelijk voor de mogelijke nadelige gevolgen van door ons verstrekte informatie. Vermelde data en/of prijzen zijn vrijblijvend en onder voorbehoud.
%d bloggers liken dit: