Ayurvedische massage workshops

Shiro-Abhyanga (hoofdmassage)
12 oktober 2019

CIMG2979In deze middag workshop leer je de basis van Ayurveda kennen, hetgeen je nodig hebt om een hoofd-nek-schouder massage te geven. Je leert over de dosha`s: Vata-Pitta-Kapha, hun eigenschappen en hun verstoringen. Wat kan een indicatie zijn om een Shiro-Abhyanga te geven, welke olie kun je gebruiken. Je leert ook de marmapunten van het hoofd, de nek en de schouders kennen. Marmapunten zijn punten op het lichaam van waaruit prana naar specifieke delen van het lichaam stroomt. Een Ayurvedische hoofdmassage is een weldaad voor je geest, je emoties en je lichaam. Het laat je lekker slapen.
Tijdens deze workshop ga je ook een massage geven en ontvangen. Daarnaast krijg je een flesje olie mee zodat je meteen aan de slag kunt bij familie, vrienden of cliënten.
Na de workshop zit je haar volledig onder de olie; het is dus raadzaam een muts of sjaal mee te brengen die naderhand in de was kan. Ook gemakkelijke kleding is belangrijk omdat die ook vies kan worden.
De workshop duurt van 13.00 tot 17.00
De prijs is € 75,- inclusief syllabus, hoofdmassage en flesje olie.
De workshop gaat door bij minimaal 4 personen.

Abhyanga (lichaamsmassage)
23 november 2019

PK spanje (1)Dit is een workshop van een dag; theorie wordt afgewisseld met praktijk. Het is een pittige dag met veel informatie en praktijk. Een abhyanga is geen ontspanningsmassage maar een behandeling bij klachten. Deze massage kan echter ook preventief gebruikt worden.
De theorie bestaat uit basiskennis van Ayurveda; de vijf elementen die samenkomen in de drie dosha`s: Vata, Pitta en Kapha; wat is Ama en hoe bevrijd ik mezelf hiervan; welke voeding past het beste bij elk afzonderlijk dosha. Welke olie kun je gebruiken bij welke klacht.
Wat krijg je niet: hoofdmassage en marmapunten van het lichaam, dat vergt te veel tijd en wordt in andere workshops gegeven.
Tijdens deze workshop geef je een massage en ontvang je er een, daarnaast krijg je een flesje olie mee naar huis.
De workshop duurt van 9.00 tot 17.00.
De prijs is € 150,00 inclusief syllabus, flesje olie, volledige massage en ayurvedische lunch.
De workshop gaat door bij minimaal 4 personen.

Pinda Sweda (stempelmassage)
25 januari 2020

IMG_2386    IMG_2370

Deze workshop kun je alleen volgen als je de workshop Abhyanga gedaan hebt, bij mij of elders. De theorie bestaat uit: de klachten waarbij de stempels geïndiceerd zijn, de olie die je kunt gebruiken.
Daarnaast bestaat de praktijk uit: stempels maken, pinda sweda geven en ontvangen.
De workshop duurt van 9.00 tot 17.00.
De prijs is € 150,00 incl. syllabus, flesje olie, zelfgemaakte stempels, volledige Pinda Sweda en ayurvedische lunch.
De workshop gaat door bij minimaal 4 personen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Disclaimer

Deze website is met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid samengesteld. Tevens doen wij er alles aan om onze website zo actueel mogelijk te houden. Wij achten ons echter niet verantwoordelijk voor de mogelijke nadelige gevolgen van door ons verstrekte informatie. Vermelde data en/of prijzen zijn vrijblijvend en onder voorbehoud.
%d bloggers liken dit: