Kati Basti

jm3

 

Ayurvedisch kun je pijn aan je schouders, boven- of onderrug heel goed aanpakken. Hierbij wordt warme medicinale olie in een deeg wal gegoten. Als de olie wat afgekoeld is, wordt deze vervangen door nieuwe warme olie. De behandeling wordt afgerond met een schouder- en/of rug massage.

Deze dame was na drie behandelingen van haar pijn af.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Disclaimer

Deze website is met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid samengesteld. Tevens doen wij er alles aan om onze website zo actueel mogelijk te houden. Wij achten ons echter niet verantwoordelijk voor de mogelijke nadelige gevolgen van door ons verstrekte informatie. Vermelde data en/of prijzen zijn vrijblijvend en onder voorbehoud.
%d bloggers liken dit: