Marma massage

Nieuw in de praktijk: Marma massage

De Ayurvedische marma-massage is een hele mooie massage om (emotionele) blokkades op te lossen. In totaal zijn er 107 marmapunten verspreid over het lichaam. Marma punten zijn plekken op het lichaam waar Prana (de levensenergie) en bewustzijn, aan de oppervlakte komt.

Door subtiele druk uit te oefenen op deze punten, stimuleren we de levensenergie in dat gebied en de daaraan verbonden organen. Daarnaast worden de blokkades in de energiebanen opgeheven.

De marma-massage reinigt het lichaam, fysiek en geestelijk. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het verlicht o.a. spierspanning, bestrijdt vermoeidheid, stress en slapeloosheid.

Er wordt gebruik gemaakt van warme kruidenoliën. Afhankelijk van de constitutie en/of de klachten wordt er een olie uitgezocht passend bij jou.

Zin om het een keer te ervaren?

Vanaf half augustus tot eind september hebben we een kennismakingsaanbod.

Een marma massage van ongeveer anderhalf uur: € 75,00 (inclusief olie)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Disclaimer

Deze website is met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid samengesteld. Tevens doen wij er alles aan om onze website zo actueel mogelijk te houden. Wij achten ons echter niet verantwoordelijk voor de mogelijke nadelige gevolgen van door ons verstrekte informatie. Vermelde data en/of prijzen zijn vrijblijvend en onder voorbehoud.
%d bloggers liken dit: