Pancha Karma Kuur (detox) in Spanje

shutterstock_533585902

Van 6 mei tot 13 mei 2017 organiseren wij een Pancha Karma kuur in Spanje. Wil je een keer jouw lichaam reinigen op de ayurvedische manier, grijp dan nu je kans. Kom genieten van een ontspannen week in het zonnige Zuid-Spanje.

Pancha Karma houdt in de je alle opgebouwde afvalstoffen kwijtraakt. Door inwendige en uitwendige olietoepassing + warmtebehandeling laat het lichaam alle slakken (toxines) los uit de weefsels. Deze toxines worden uitgescheiden na het drinken van een kruidenmengsel. Olie heeft het vermogen het lichaam op cellulair niveau te structureren. De maaltijden tijdens de Pancha Karma ondersteunen dit proces. Tijdens deze detoxkuur kunnen ook emoties en oude denkpatronen losgelaten worden. Rust is dan essentieel.

Kundalini Yoga versterkt je prana (levensenergie). Deze yogavorm werkt fysiek en emotioneel en bevordert het bewustzijn.
Na het drinken van het kruidenmengsel, waarbij de toxines worden losgelaten, beginnen we aan de opbouwfase.
Je krijgt goede richtlijnen mee naar huis om deze kuur goed af te ronden. Deze kuur is sterk aan te bevelen voor mensen die lijden aan o.a diabetes, reuma, huidklachten, overgewicht enz…, maar kan ook preventief ingezet worden.

We logeren in een vakantiehuis in Andalusië in een klein dorpje. We beginnen de dag met Kundalini Yoga en eindigen met een meditatie. Er is een zwembad bij het huisje en we zitten in de prachtige natuur waar je uiteraard kunt gaan wandelen.

Tarieven:
Prijs: € 795,00 incl. alle behandelingen + oliën , Yoga en meditatie, overnachting en verblijf.

flyer-pancha-karma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Disclaimer

Deze website is met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid samengesteld. Tevens doen wij er alles aan om onze website zo actueel mogelijk te houden. Wij achten ons echter niet verantwoordelijk voor de mogelijke nadelige gevolgen van door ons verstrekte informatie. Vermelde data en/of prijzen zijn vrijblijvend en onder voorbehoud.
%d bloggers liken dit: