Welkom!

shutterstock_39734185

Welkom op onze website http://www.ayurveda-uden.com.

Na maanden van knippen, plakken, upgraden e.d. hebben wij onze nieuwe website in de lucht. Op onze website informeren wij u over onze activiteiten en behandelingen. Wanneer er tijdens het bezoek aan onze website bij u vragen of opmerkingen zijn, laat dit dan weten via onze contact-pagina. En bent u nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze, maak dan gerust een afspraak!

Veel plezier.

Namasté!

Josephine & Yolande

Reacties zijn uitgeschakeld. .

Disclaimer

Deze website is met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid samengesteld. Tevens doen wij er alles aan om onze website zo actueel mogelijk te houden. Wij achten ons echter niet verantwoordelijk voor de mogelijke nadelige gevolgen van door ons verstrekte informatie. Vermelde data en/of prijzen zijn vrijblijvend en onder voorbehoud.
%d bloggers liken dit: